Over ons

Home/Over ons
Over ons 2017-03-14T20:35:46+00:00

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst wil kennis maken met het uitzendbureau voordat u een partner kiest.

Continuïteit in uw dienstverlening
Dienstverlening op maat is voor veel bedrijven een winstgevende motor. Maar als die hapert, blijven taken liggen. Processen lopen spaak. Soms lukt het om intern oplossingen te vinden om het tekort aan capaciteit of expertise aan te vullen. Herverdeling van werkzaamheden. Mensen op andere posten. Tot blijkt dat de werkdruk te hoog oploopt. In dat geval ligt de sleutel elders. Bij Prestatie Personeelsdiensten B.V. Daar staan ervaren medewerkers stand-by. In overleg gewogen en gekozen, zodat hun kennis en attitude aansluiten bij de cultuur van uw bedrijf.

Uw omstandigheden zijn uniek
U stelt hoge eisen aan uw uitzendkrachten. En terecht. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging of uitbreiding, om extra mankracht om orde op zaken te stellen of om extra kennis die u in huis wilt halen… er is altijd een bijzondere situatie die specifieke deskundigheid vraagt. Liefst per direct.

Directe daadkracht
Langer wachten brengt de voortgang van uw operationele processen in gevaar. Maar overhaaste beslissingen hebben consequenties voor de kwaliteit en de performance van uw organisatie. Een uitzendkracht van Prestatie Personeelsdiensten B.V. kan op elk gewenst moment zo’n cruciale periode overbruggen.

Prestatie Personeelsdiensten B.V. is regionaal opererende organisatie met een compleet dienstenpakket op het gebied van dienstverlening. Kernpunten in onze aanpak zijn;

 • Altijd klantgericht, flexibel en betrouwbaar;
 • Openheid;
 • Zelfstandigheid en zelfontwikkeling;
 • Reële kwaliteit met ontzag voor mens en omgeving;
 • Optimale prijs – kwaliteit verhouding;

Prestatie Personeelsdiensten BV is een uitzendorganisatie dat zich gespecialiseerd heeft in;

 • Loodsmedewerkers (gekoeld en ongekoeld)
 • Magazijnmedewerkers
 • Heftruck-en reachtruck chauffeurs
 • Orderverzamelaars
 • Productie personeel
 • Vrachtwagenchauffeurs

Daarnaast beschikt Prestatie Personeelsdiensten BV over een zeer uitgebreid personeelsbestand met o.a.;

 • Administratief personeel
 • Sanitaire service
 • Inval of vaste invulling kantine zaken
 • Onderhoudspersoneel (w.o stelling bouwers)

Wij verhogen uw logistieke prestatie
De missie onze medewerkers zijn net zo gevarieerd als hun posities. Als aanpakkers brengen zij vakkennis en ervaring mee. Ze komen met een gefundeerde logistieke aanpak en hebben de juiste persoonlijkheid om die aanpak in uw organisatie ook tot een goed einde te brengen. Geen twee organisaties zijn gelijk. Onze oplossingen zijn daarom altijd maatwerk.

Betrokkenheid sparringpartners
U heeft te maken met uitzendkrachten die zich laten kennen als deskundige en betrouwbare partners. Zij opereren zelfstandig. U kunt rekenen op maximale betrokkenheid en grote inzet bij de uitvoering van uw opdracht, zowel van de uitzendkracht als van onze organisatie.

Gewaarborgde resultaten
Goede begeleiding en bewaking van het opdrachtproces zijn een waarborg voor tastbare resultaten. Wij spelen in het hart van uw organisatie dan ook graag een vitale en stimulerende rol. Samen werken aan continuïteit, dat is ons doel.

Wat is uw vraag?
Aan de basis van onze dienstverlening staat een grondige voorbereiding. In een eerste gesprek brengen wij samen met u in kaart wat er speelt. Wat zijn de knelpunten? Gaat het om de overbrugging van een periode? Om het tijdelijk beschikken over deskundigheid? Of om een veranderingsproces? U weet als geen ander dat een wijziging binnen de organisatie staat of valt met de acceptatie door uw mensen. En dat u zo’n proces niet nog eens kunt overdoen. Het plan van aanpak moet dus van hoge kwaliteit zijn.

Gerichte analyse
Als het doel is bepaald, komt de vraag wat de weg wordt om dat doel te bereiken. Een goede definitie van opdracht en taken is de voorwaarde voor een snelle start. Daarom onderzoeken wij eerst met u wat u wilt.

Goed samenspel
Tijdens het oriëntatie gesprek proberen wij tevens inzicht te krijgen in de sfeer van uw organisatie. Zijn er kenmerkende normen en waarden? In dit opzicht verschilt uitzendkracht van eigen personeel. Bij uitzendpersoneel is ook relevant of de persoon past binnen de organisatie. Een succesvolle aanpak wordt bepaald door de juiste match.

Wat is ons antwoord?
Om uw opdracht succesvol te kunnen uitvoeren, besteden wij veel aandacht aan de juiste combinatie van bedrijf en uitzendkracht. Wie is op grond van kennis en vaardigheden voor uw opdracht de aangewezen persoon? Wie past qua attitude en karakter in het kader van uw onderneming? Wat voor man of vrouw kan de kar het beste trekken? Kortom: wie levert u op de in te vullen plek het meeste profijt?

Wij selecteren
Hoe kunnen wij de persoon met de vereiste ervaring en kennis optimaal voor u inzetten? Hoe voorkomen wij dat u als opdrachtgever het wiel voor de tweede keer moet uitvinden? Het zijn vragen die wij onszelf stellen voordat wij een opdracht aannemen. De juiste antwoorden op de juiste vragen leveren u het grootst mogelijke rendement.
Wij selecteren potentiële kandidaten voor uw opdracht, bespreken de inhoud, gaan na wie geschikt is en peilen de interesse. Binnen een zeer korte tijd stellen wij een of meerdere passende en gekwalificeerde kandidaten aan u voor.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u een afspraak met ons maken? Bel ons dan op 070-30 300 32 en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op om een afspraak te maken.